javascript

O T P DUBROVNIK d.o.o. osnovan je 10.10.1990. u Dubrovniku. Dugogodišnje iskustvo, te kvalitetna suradnja sa našim poslovnim partnerima omogućila nam je da postanemo zastupnici vrhunskih brandova u proizvodnji keramičkih pločica, sanitarija i kupaonske opreme.


Naša osnovna djelatnost je distribucija i prodaja njihovih proizvoda približavajući ih našim klijentima kroz naše izložbeno prodajne salone. Aktivno pratimo svjetske trendove, najnovije tehnologije te kolekcije priznatijih dizajnerskih imena a našu predanost prepoznaju i profesionalci i naši kupci.
U suradnji s vodećim građevinskim tvrtkama, te njihovim stručnjacima na području arhitekture svakodnevno sudjelujemo u opremanju stanova, hotela, urbanih vila, javih prostora, restorana. Prepoznati smo od struke ali i krajnjeg kupca. Spoj tradicije, našeg iskustva i inovativnosti u praćenju svjetskih trendova uređenja interijera dovodi nas do uspjeha!

 

STRATEGIJA
Promocija i razvoj prodajnih salona kao prepoznatljivog brenda, ulaganje u kvalitetu i suradnju sa poslovnim partnerima i klijentima. Privlačenje, razvijanje i zadržavanje motiviranih i stručnih kadrova.MISIJA

Poboljšati i unaprijediti kulturu opremanja interijera.VIZIJA
Kvalitetom, kreativnošću i predanošću svih zaposlenika postati vodeća regionalna tvrtka u našem tržišnom okruženju kroz prepoznatljive proizvode za uređenje kupaonica i interijera na zadovoljstvo klijenata, partnera i vlasnika.
OIB - Matični broj ►
70397015501-3674614

 

PONUDA
• podne i zidne obloge
• kupaonska oprema
• vezivna sredstva

 

PRIZNANJA
O T P DUBROVNIK d.o.o. dobitnik je priznanja za 2002. godinu plakete «Zlatna kuna» Hrvatke gospodarske komore u kategoriji malih trgovačkih društava.

 

DRUŠTVENA ODGOVORNOST TVRTKE
U okvirima svoje poslovne politike nastojimo promicati načela društvene odgovornosti, te svoj odgovoran društveni stav pokazujemo potporom sportskim, kulturnim i humanitarnim projektima, te projektima za zaštitu okoliša.

Svjesni smo da nam to neće donijeti poslovni uspjeh, no smatramo da kao sastavni dio društvene zajednice, imamo odgovarajuću dužnost pridonositi općem dobru.
Sponzori smo sportskih klubova: VK Jug, KK Dubrovnik, HNK Gosk...

 

OSNOVNI PODACI

PUNI NAZIV PODUZEĆA
OTP DUBROVNIK d.o.o. za trgovinu, turizam i ugostiteljstvo

SKRAĆENI NAZIV PODUZEĆA
OTP DUBROVNIK d.o.o.

VLASNIČKA STRUKTURA
100% privatno


SJEDIŠTE
Vukovarska 22, 20 000 Dubrovnik, Croatia
MATIČNI BROJ: 3674614
OIB: HR70397015501
Trgovački sud u Dubrovniku / MBS 060005867
TEMELJNI KAPITAL: 4.200.000,00 kuna uplaćen u cijelosti

POSLOVNA BANKA
Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN : HR4023400091100182627 / SWIFT: PBZGHR2X